Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ηλεκτρονικές Αιτήσεις (Νέα Μέλη, Μεταγραφές, Επικαιροποίηση Στοιχείων κλπ) » Ηλεκτρονική Αίτηση Μεταγραφής

Ηλεκτρονική Αίτηση Μεταγραφής

Βασικά Στοιχεία αίτησης - Step 1 of 2
Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις αποτελούν νέες καινοτόμες υπηρεσίες από την ΕΦΕΟΖΖ, με απώτερο στόχο και σκοπό την ταχύτερη και ευκολότερη ολοκλήρωση των διαδικασιών μέσα από την χρήση των ηλεκτρονικών μέσων. Θα πρέπει να αναφερθούμε όμως σε κάποια βασικά σημεία για την χρήση αυτών υπηρεσιών, αλλά και για την ολοκλήρωση των διαδικασιών αυτών με την χρήση αυτών 2 νέων εργαλείων. Αρχικά είναι πλέον υποχρεωτική η χρήση τους και θα πρέπει όλοι οι σύλλογοι να κάνουν χρήση αυτών εφεξής ώστε να εκδώσουν νέα δελτία αθλητικής ιδιότητας η να αιτηθούν μία αποδέσμευση η μία μεταγραφή. !!! ΠΡΟΣΟΧΗ, τα έγγραφα (πρωτότυπα), τα οποία υποβάλλονταν έως και σήμερα στην ΕΦΕΟΖΖ για την έκδοση δελτίων θα συνεχίσουν να αποστέλνονται στην ομοσπονδία, ως αποδεικτικά για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, χωρίς τα συγκεκριμένα δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής και έκδοσης δελτίου. Δεν πρόκειται για επιπλέον γραφειοκρατική εργασία διότι η διαδικασία αυτή υφίσταται ήδη, απλά δημιουργούμε ψηφιακά αντίγραφα των δικαιολογητικών μας μέσα από την ηλεκτρονική αποτύπωση τους, (scanning) και τα οποία απλά αποστέλλουμε μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, θα πρέπει να σημειώσετε ότι πλέον με αυτό τον τρόπο δημιουργείται και την δική σας βάση δεδομένων για τον σύλλογο σας, με πλέον όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον κάθε έναν αθλητή η αθλήτρια σας και μάλιστα έχοντα και αποδεικτικό υποβολής σε οποιαδήποτε περίπτωση αναζήτησης η ελέγχου από μέρους σας. ΧΡΗΣΗ & ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ 1. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΦΕΟΖΖ. 2. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΑΘΛΗΣΗΣ 3. Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ 4. ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΟΖΖ 5. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 10-ΗΜΕΡΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ. 7. ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ (ΣΩΜΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. 8. ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ Η ΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 9. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ. **ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ η ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΑΙΤΗΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Παρακάτω συμπληρώνουμε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ πάντα γράμματα τα στοιχεία του συλλόγου που πρόκειται να μεταγραφεί (προς) ο αθλητής η αθλήτρια.
Επιλέξτε τον 3φιο αριθμό μητώου του συλλόγου σας στην ΕΦΕΟΖΖ
Επιλέξτε από λίστα
ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΘΛΗΤΗ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΙ

!!! ΠΡΟΣΟΧΗ, παρακαλώ πολύ μόνο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και όπως αναφέρονται στο δελτίο ταυτότητας η το πιστοποιητικό γέννησης.
ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Παρακαλώ εισάγετε τον αριθμό του ΑΜΚΑ σας.
Πρόκειται για τον ΑΡΙΘΜΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΦΕΟΖΖ
Επιλέξτε από την λίστα, μεταξύ Kyu και Dan
Επιλέξτε μόνο μία βαθμίδα τεχνικής κατάρτισης.
Υποχρεωτική αναγραφή του αριθμού διπλώματος, όπως αυτός αναγράφεται στα επίσημα έντυπα διπλώματα της ΕΦΕΟΖΖ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ

Συμπληρώστε όλα τα παρακάτω πεδία του συλλόγου που πρόκειται να αποδεσμεύσει, (από), τον αθλητή η την αθλήτρια.
Επιλέξτε τον 3φιο αριθμό μητώου του συλλόγου σας στην ΕΦΕΟΖΖ
Επιλέξτε από την λίστα
ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ