Αρχική » 5ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου ΚΡΗΤΗΣ 2016 – Σημαντικές Ενημερώσεις

5ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου ΚΡΗΤΗΣ 2016 – Σημαντικές Ενημερώσεις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

1) KATOΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 11-12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΤΑ 10 € ΑΝΑ ΑΘΛΗΤΗ.

2) ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/5/2016 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΕΡΙΤΗΣ (ΟΥΕΛΙΓΚΤΩΝ 28 ΝΕΑ ΧΩΡΑ-ΧΑΝΙΑ) ΣΤΙΣ 8μμ

3) ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ, TO ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ INTERNUS ΕΜΜ. ΚΑΡΓΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Α.Σ. ”ΚΕΡΙΤΗΣ” ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΟΜΙΛΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 6μμ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΟΥΕΛΙΓΚΤΩΝ 28 ΝΕΑ ΧΩΡΑ-ΧΑΝΙΑ) ΜΕ ΘΕΜΑ : “ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ: ΡΟΛΟΣ ΓΟΝΙΟΥ- ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ- ΠΑΙΔΙΟΥ”. Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΙΝΟΥ. 

4) ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ-ΒΟΗΘΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑ (ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΔΩΘΟΥΝ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΧΥΜΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ)

To Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ.