Αρχική » Η WADA ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΝΓΚ

Η WADA ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΝΓΚ

WADA offers new education resources for athletes and support personnel / L’AMA lance des ressources éducatives pour les sportifs et leur personnel


Σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε η ΕΦΕΟΖ-Ζ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου (JJIF), ως μέρος της δέσμευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (WADA) στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη ισορροπημένων προγραμμάτων αντι-ντόπινγκ παγκοσμίως, ο Οργανισμός επισημαίνει τρεις νέους εκπαιδευτικούς πόρους για αθλητές και προσωπικό υποστήριξης αθλητών (ASP) που είναι διαθέσιμοι στη νέα πλατφόρμα εκπαίδευσης και μάθησης κατά του ντόπινγκ (ADEL).

Ο Οδηγός Αθλητών  2021 παρέχει πληροφορίες για τις σημαντικές αλλαγές στον νέο Παγκόσμιο Κώδικα Αντι-Ντόπινγκ που τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2021. Οι Οδηγοί περιέχουν επίσης πληροφορίες σχετικά με ρόλους και ευθύνες και τους τύπους παραβιάσεων των κανόνων κατά του ντόπινγκ.

Η νέα πλατφόρμα ADEL της WADA παρέχει ευκαιρίες εκπαίδευσης και μάθησης για την κοινότητα κατά του ντόπινγκ παγκοσμίως – συμπεριλαμβανομένων αθλητών, προπονητών, γονέων, ιατρών και άλλων. Οι ασκούμενοι κατά του ντόπινγκ μπορούν επίσης να βρουν μαθησιακές ευκαιρίες για να τους βοηθήσουν να εκτελέσουν τους ρόλους τους και πόρους για να υποστηρίξουν την ανάπτυξη των προγραμμάτων τους κατά του ντόπινγκ στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποστήριξης Εφαρμογής Κώδικα (CISP).

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την Πλατφόρμα ADEL ή οποιονδήποτε από τους παραπάνω Οδηγούς – συμπεριλαμβανομένου του τρόπου υποβολής αιτήματος για τη μετάφραση των εκπαιδευτικών μας πόρων – επισκεφτείτε το Γραφείο Βοήθειας ADEL.

Μάθετε περισσότερα εδώ:

https://www.wada-ama.org/en/media/news/2021-01/wada-offers-new-education-resources-for-athletes-and-athlete-support-personnel?fbclid=IwAR0-3Qll5pRgAi_ZYZh4xQUtGAWstL7bjMuzlsteQhGeNQzxFoi_1mP3HXg

Ε.Φ.Ε.Ο. Ζ-Ζ

25-01-2021