Αρχική » ΜΗΤΡΩΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ – ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΦΕΟΖΖ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΜΗΤΡΩΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ – ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΦΕΟΖΖ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ


Έχει πλέον ενεργοποιηθεί και λειτουργεί κανονικά από εχθές το βράδυ η νέα ηλεκτρονική φόρμα της Ομοσπονδίας, (https://jujitsu.gr/24311-2/), η οποία δημιουργήθηκε μετά και την σχετική ενημέρωση από την Γ.Γ.Α για την επικαιροποίηση των στοιχείων του μητρώου προπονητών και για όλα τα αθλήματα της Ε.Φ.Ε.Ο. Ζ.-Ζ.

Μία πραγματικά εύκολη και πολύ φιλική διαδικασία που και το πιο σημαντικό, δεν είναι καθόλου χρονοβόρος και απαιτητική σε επίπεδο τεχνικών γνώσεων.

Το πιο σπουδαίο όμως είναι, ότι μέσα από αυτήν την διαδικασία είναι πλέον δυνατόν να αποκτήσει ο κάθε ένας από τους αναγνωρισμένους προπονητές της Ομοσπονδίας, ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ για το άθλημα που δραστηριοποιείται.

Όπως βλέπετε και στην πιο πάνω φωτογραφία είναι πλέον έτοιμη σχεδιαστικά και σε φάση παραγωγής/εκτύπωσης η κάρτα του κάθε αναγνωρισμένου προπονητή, η οποία πλέον θα αποτελεί το βασικό και μοναδικό στοιχείο διαπίστευσης του σε κάθε περίπτωση που θα θέλει να συμμετάσχει/δηλώσει συμμετοχή σε επίσημες αγωνιστικές δραστηριότητες της Ομοσπονδίας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στον σύνδεσμο, https://jujitsu.gr/24311-2/